Wimperextensions One by One

Op woensdag en donderdag van 10.00 uur – 17.00 uur is Neia Silva in de salon aanwezig. Neia werkt op afspraak. Zij kan prachtig wimperextensions aanbrengen.

Wat zijn wimperextensions?

Bij deze wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd uit een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s).

Voor een verlenging worden ongeveer 50-75 haartjes per oog gebruikt gebruikt.

U hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Let op: de mascara moet wel olievrij zijn.

Hoelang blijven wimperextensions zitten?

De wimperextensons blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien.
Om mooie, volle wimpers te behouden, adviseren we om iedere 3 tot 4 weken een refill-behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set lashes is 120 minuten. Een refill-behandeling duurt gemiddeld 25-45 minuten.

Prijzen

Nieuwe set is 35,00 euro One by One (duur ongeveer 60 minuten).

Opvullen tot 2 weken 30,00 euro

Opvullen tot 3 weken 25,00 euro

Opvullen na 5 weken, dan berekenen wij u een nieuwe set!

Wimperextensions verwijderen (gezet door Neya Beauty Face) 00,00 euro

Wimperextensions verwijderen (gezet door andere salon) 12,50 euro

 

Heb je belangstelling? stuur dan een app naar 06-15308958