Wat prachtig! Ik heb me aangemeld bij de BeautyBank!

Mooi initiatief waarbij ik bezocht kan worden door dames die gratis een behandeling kunnen krijgen  💕.

Voor wie

Heb je weinig inkomen en wil je meer uit je leven halen? Heb je het gevoel dat je wat meer op eigen benen wil staan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je solliciteren maar mis je zelfvertrouwen?

Iedereen heeft het recht om te stralen. Een nieuw kapsel, stylingadvies en aandacht geven net dat extra duwtje om wél die baan te krijgen. Of dat beetje zelfvertrouwen dat nodig is om weer wat onafhankelijker in het leven te staan en voor jezelf op te komen. De BeautyBank geeft je graag een boost en die begint met een bezoek aan de kapper!

‘Zo buiten, zo binnen’

De BeautyBank wil mensen met persoonlijke tegenslagen weer laten stralen. Want als je zelf de kracht of het geld niet hebt, verdien je juist extra aandacht.

Wij hebben hart voor mensen die het hard hebben. Persoonlijke aandacht en een verzorgd uiterlijk kweken meer zelfvertrouwen. Daarom kun jij bij de BeautyBank bijvoorbeeld gratis naar de kapper. Een kleine oppepper en je staat zelfverzekerder in je schoenen. En durf je nét dat stapje verder te gaan om een positieve verandering in je leven te krijgen.

Stralend de toekomst in.