Oriflame Novage Bright Sublime Set

119.99

Als je gezicht er ouder uitziet door een slappere huid en minder gedefinieerde contouren, is de NovAge Ultimate Lift Skin Care Set perfect voor jou. Met onze geavanceerde presterende huidverzorgingsroutine maak je je huid weer stevig en elastisch, voor een gelifte look met jeugdige veerkracht.

99 op voorraad

Beschrijving

Maak kennis met een nieuwe, volledig veilige huidverhelderende oplossing om pigmentimperfecties te corrigeren en een heldere, egale en stralende teint te onthullen.

De NovAge Bright Sublime Set is onze geavanceerde, presterende routine om verkleuringen en donkere plekjes tegen te gaan. Op basis van gepatenteerde Multi-Bright Technology en gardenia plantaardig stamcelextract helpt Bright Sublime om de melanineproductie te onderdrukken om een lichtere en stralende teint te onhullen, met minder donkere vlekjes.

VERMINDERT DONKERE VLEKJES MET TOT WEL 50%∆1 – KLINISCH BEWEZEN

De NovAge Bright Sublime Set bestaat uit vijf producten, die je allemaal nodig hebt voor de NovAge huidverzorgingsroutine. De producten zijn ontwikkeld om samen te werken en zo de beste resultaten te bieden.

BESTE RESULTATEN WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT – KLINISCH BEWEZEN∆2

Set bevat:
NovAge Supreme Cleansing Gel
NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Eye Cream
NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Multi-Action Essence
NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Day Cream SPF 20
NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Night Cream

∆1 Klinisch getest met gebruik van de dagcrème en essence.
∆2 Klinisch getest resultaat van de volledige NovAge huidverzorgingsroutine met de NovAge Bright Sublime Set, vergeleken met alleen de cleanser en essence.

LET OP: Mensen die meerdere producten gebruiken, ervaren soms dat de huid tijd nodig heeft om aan een intensief huidverzorgingsregime te wennen. In dat geval adviseren wij de producten geleidelijk aan de routine toe te voegen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oriflame Novage Bright Sublime Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *